Nederlands English
Share |

VERHUUR EN MARKETING

 

Op de voorgaande pagina's hebben we u kennis laten maken met onze kritische blik en onze filosofie op het het gebied van commerciële verhuur. Maar dan is de cirkel nog niet rond, want hoe komt u aan uw gasten?

 

Voor veel (aanstaande) eigenaren is dit de volgende valkuil. Want uiteraard begrijpt inmiddels bijna iedereen dat het antwoord begint met internet. Maar dat is nu precies het probleem. Veel eigenaren laten voor niet te veel geld een website in elkaar zetten of doen dat zelf, en gaan er van uit dat de boekingen dan wel binnen zullen lopen. De explosieve groei van het medium internet, de macht van enkele zoekmachines als Google en Bing en de kosten die het optuigen van een site met zich mee brengen, zorgen er voor dat er ook hier een professionele slag moet worden geslagen, om gevonden te kunnen worden op internet.

 

Want bij dat gevonden kunnen worden begint het. Er is immers veel concurrentie. Hoe zorgt u er voor dat de gast uw object boekt en niet dat van de concurrent? Een aantrekkelijk ogende, functionele en werkende website met goede fotos zijn de basis. Het snel en professioneel beantwoorden van aanvragen is stap 2. Een volledige administratie hoort daar ook bij. Maar een goed werkend totaalconcept zorgt er pas voor dat uw huis werkelijk een optimale kans maakt om te worden gehuurd. VRC Beheer weet dat.

Uw website 
De verhuur en marketing van uw huis maken in principe onderdeel uit van een samenwerking met VRC. Onze website, www.villarentalcuracao.com trekt inmiddels duizenden unieke bezoekers per maand en wordt professioneel bestuurd. Ook voor uw object wordt er door ons in principe en eigen website gemaakt en beheerd. Dit doen we in een vaste template met een geheel eigen look & feel. Tegen een lage vaste prijs, maar wel met een succescomponent. Omdat er voor ons net zo veel aan gelegen is als voor u, om uw huis te verhuren!

Backoffice
Alle aanvragen worden in een centraal backoffice systeem ontvangen en verwerkt, in principe heeft iedere klant binnen een paar uur een passende offerte. Hervoor spreken we met u de speelruimte af. Ook de boeking en de financiën wikkelen we voor u af. Aan het einde van de maand ontvang u van ons een eindafrekening. Makkelijker kan het niet.

En.... u!
Natuurlijk betekend dat niet dat u helemaal niets hoeft of kunt doen. Het is immers ook úw huis. Via de eigen website kunt u zelf promotie maken onder vrienden en kennissen en staat het u uiteraard vrij om te adverteren of op andere manieren uw huis onder de aandacht te brengen, om zo boekingen te verwerven.

Hoe ons concept precies werkt is natuurlijk ook een beetje het geheim van de smid. Een tipje van de sluier ligten wij graag voor u op in een persoonlijk gesprek. Maar neemt u van ons aan dat wij er alles aan zullen doen om uw huis zo veel mogelijk te verhuren. Immers, dat betekend omzet en rendement, zowel voor u als voor ons!