Nederlands English
Share |

UW PARTNER VAN START TOT FINISH

 

VRC Beheer kent alle uitdagingen van investeren in onroerend goed op Curacao, ook voor de commerciële verhuur. Opgericht door de eigenaren van een succesvolle makelaardij op het eiland, Century21 Real Estate Curacao, hebben we al vele klanten geholpen bij het verwezenlijken van hun droom: Een eigen huis kopen of bouwen op een prachtig eiland in de tropen. Maar we hebben het ook regelmatig mis zien gaan, met teleurgestelde klanten tot gevolg. Vaak zijn verkeerde verwachtingen of een gebrek aan ervaring de oorzaak van het probleem.
 
Mede daarom hebben we, in samenwerking met een Nederlands bedrijf uit de marketingsector, VRC Property Management NV opgericht. Vanuit de dagelijkse praktijk van aankoop en verhuur, maar ook met een persoonlijke achtergrond in de gastvrijheidssector en het toerisme. Met als doel om complementaire services en diensten te kunnen aanbieden aan u als (toekomstig) eigenaar. Servicegericht, pro-actief en commercieel, naar Europese standaard.
 
Op deze pagina's vertellen we u over de ins en outs van ons complete concept. Wilt u daarna meer weten? Ons werk is onze hobby. U doet ons dan ook geen groter plezier dan een vrijblijvend maar persoonlijk gesprek aan te vragen, in Nederland of op Curacao. We vertellen u dan graag meer over onze werkwijze en services. Neem contact met ons op!