Nederlands English
Share |

BEHEER

 

VRC Beheer is graag uw professionele partner op het gebied van management en beheer. Wij willen bijdragen aan een positief gevoel, voor de eigenaar en de gast. Dat zien wij als ons werk, servicegericht, snel en klantvriendelijk. Volgens Europese standaard. Iedere eigenaar werkt zo veel mogelijk samen met een vaste Property Manager. Deze persoon zwaait de scepter over een aantal huizen en is aanspreekpunt voor zowel de eigenaar als de gasten. Zo zorgen wij ervoor dat we ieder huis tot in de details kennen en ook zien wanneer er iets niet naar behoren werkt of aan vervanging toe is. Daarnaast kunnen we zo steeds beter inspelen op uw wensen.

 

Natuurlijk komt er bij het professioneel beheren en verhuren van objecten van derden veel meer kijken: Het gehele proces rondom de ontvangst, het beheer, het onderhoud van uw eigendom en de begeleiding van uw gasten is uitgebreid doordacht en geprofessionaliseerd. Het werk wordt gedaan door ons eigen team, zodat niet alleen u als eigenaar, maar ook uw gasten de aandacht krijgen die ze verdienen. Flexibel, toegewijd en service-georiënteerd.

Uw ogen en oren ter plaatse

Daarnaast spelen de praktische kanten van het beheer natuurlijk minstens zo belangrijke rol. Als je zelf niet op het eiland woont, heb je iemand nodig die ervoor zorgt dat de intrinsieke waarde van je investering minimaal zijn waarde behoudt en liefst iets stijgt.

Schoonmaak en onderhoud
Gedurende en tussen de verhuurperiodes dient het huis steeds goed te worden schoongemaakt en moet het linnen worden gewassen. Klein en groot onderhoud dient bij intensief gebruik en door het zoute klimaat steeds goed worden bijgehouden. Dit soort zaken zijn voor huurders minstens zo belangrijk als een mooie plek en een lekker (schoon!) zwembad. Zaken, die veel beginnende eigenaren toch vaak onderschatten of zelfs bewust laten sloffen om kosten te besparen. Maar een klant laat zich niet foppen en zo betaald de investeerder uiteindelijk toch de rekening. Een tevreden gast is immers de beste reclame en garandeert het toekomstige succes.

Cleaning and Maintenance
During and between rental periods, the house always be well cleaned and the linen should be washed. Minor and major repairs and is in heavy use by the salty environment always properly maintained. These things are just as important for renters as a nice place and a nice (schoon!) pool. Things which many novice owners is often underestimated or even deliberately dragging our feet to cut costs. But a customer can not fool the investor and thus ultimately paid the bill. A satisfied guest is the most potent advertising and guarantee future success.

Ontvangst- en Transferservice

Daarnaast moet er natuurlijk voor de gasten worden gezorgd. Dat begint al op de luchthaven: Uw gasten kunnen door ons opgewacht, gehaald en gebracht worden. Sowieso worden de gasten altijd bij het huis opgewacht met een flesje bubbels en wat vers fruit, die we namens u overhandigen. In de tussentijd worden uw gasten wegwijs gemaakt met de bijzonderheden van uw huis en de omgeving.

5***** Service voor uw gasten

Een huis huren met de gemakken en het comfort van een luxe hotel. Bij ons kan dat. Natuurlijk werken we met een bepaalde standaard, maar willen u of uw gasten meer, dan doen we dat met een grote glimlach. Een reservering in een bepaald restaurant? Een speciale ontvangst van uw gasten? Een kok of een oppas? Wij proberen alles mogelijk te maken, om de vakantie van uw gasten compleet te laten zijn. 

Thuis op het eiland, werkzaam in de wereld

Voor alle vraagstukken kennen wij het (lokale) antwoord. Wij kijken en kiezen kritisch maar waar mogelijk lokaal. Zo kunnen wij u passende en kwalitatieve oplossingen bieden waar we altijd achter kunnen staan en steunen we tegelijkertijd het eiland. Wij zijn waar gewenst uw partner op het gebied van onderhoud, makelaardij, aankoopbegeleiding, taxaties, bouwbegeleiding, zwembaden, airco- en alarmsystemen, inrichting en bemiddeling naar financiële partijen.