Nederlands English
Share |

STAPPENPLAN

 

Wat ons onderscheidt en wat wij verstaan onder professioneel beheer begint al merkbaar te worden bij de eerste kennismaking. We stellen ons kritisch op. Dat moet ook wel, want als we samen gaan werken, betaald u ons straks een vergoeding voor ons werk en heeft u van ons dus - terecht - ook bepaalde verwachtingen op het gebied van service en rendement. De sleutel tot rendement is in onze ogen simpel te vangen in twee woorden: Tevreden gasten.

 

In een persoonlijk gesprek bepalen we samen uw wensen, mogelijkheden (met name financieel en qua tijdshorizon) en doelen. Op basis daarvan gaan we op zoek naar een passend object. Dat kan een bestaand object zijn, maar ook een terrein voor een nieuwbouwproject. In beide gevallen helpen we u via de vakkennis van onze collega's van Century 21 Real Estate. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de notaris.

 

Is uw huis al in de verhuur (geweest)?

Samen met u maken we allereerst een analyse van de kosten en opbrengsten van uw eigendom. Dat is nodig om de juiste prijsstelling te kunnen bepalen en een reële rendementsverwachting uit te kunnen spreken. Er is een ruim aanbod, maar binnen dat aanbod zijn er vele mogelijkheden. Die mogelijkheden hangen ook af van de staat van onderhoud en inrichting van het huis. Dat huis, waar uiteindelijk natuurlijk alles om draait, bekijken we samen met u. Daarna bespreken we met u onze analyse, waarbij we ook de confrontatie niet schuwen en indien nodig de vinger op de zere plek leggen. Eerlijk, maar altijd oplossingsgericht.  

 

Is uw huis nieuw in de verhuur?

Indien gewenst helpen we u bij het maken van een plan voor de functionele en decoratieve inrichting van uw huis. Immers, wij weten precies wat er waar op het eiland te koop is en betalen dan ook nooit te veel. Wij helpen u graag, leidend of ondersteunend, u zegt het maar. 

 

Wat kunnen we verder voor u doen?

Aansluitend zetten we ons netwerk en onze ervaring in beweging. Aannemers, architekten, poolservice of klusjesman, wij zijn van alle markten thuis. En dat scheelt tijd en geld! Bouwen op Curacao doe je niet op afstand. In uw naam kunnen we uw project begeleiden, volgen of zelfs de directie voeren. Zodat u ter plaatse een betrouwbare contactpersoon heeft. Dit kan als aangenomen werk (projectbasis) met een totaalbudget of op basis van een overeengekomen uurtarief.  

Middels onze analyse en met behulp van de uitgebreide kennis van het lokale aanbod, zetten we uw huis op het juiste prijsniveau in de markt. Altijd met als doel: een optimaal en reëel rendement. Want ook voor ons geldt: een tevreden klant is de beste PR!